Prodir 2018

CATEGORY
Каталози
ABOUT

Вижте уникалния нов модел на швейцарските лидери – QS03 с релеф и усещане за гума! Рагледайте модела и сглобете Вашата химикалка тук!

Продир

От началото на 80-те години, швейцарската компания Prodir® произвежда и предлага пишещи инструменти като рекламен носител. Продуктите с марката Prodir® се произвеждат и брандират само в Швейцария, за да се гарантира високо качество.

Можете да сглобите своята химикалка тук: Configurator

Prodir® е световно известна марка с клиенти по цял свят.

Prodir® предлага възможност за изработване на уникална химикалка, без това да променя цената на продукта. На базата на няколко основни модела, могат да бъдат изработени  над  500 000  варианта чрез промяна на вида на материала, неговата повърхност и цвят.
Безупречното швейцарско качество, комбинирано с репутацията на марката, са предпоставка за дълъг  живот на рекламния продукт, което от своя страна носи дългосрочни ползи за бранда на клиента.

Химикалките Prodir® са предпочитани от световни марки като Mercedes, BMW, Citroen, Microsoft, IBM, Bayer, Viagra, Milka , Sony, SonyEricsson, Siemens, RioMare, Lavazza, E-on, AirFrance, Nescafe и много други.

Продуктите на Prodir® са носители на десетки международни награди за индустриален дизайн.

PDF на печатната версия можете да свалите от тук.

Share on ...Share on FacebookShare on LinkedIn